Trailere

Trailerul evenimentului Apex Legends x Final Fantasy 7 Rebirth dezvăluie sabia Buster

Primul eveniment major din 2024 pentru Apex Legends, dezvoltat de Respawn Entertainment, va avea loc între 9 și 30 ianuarie și va fi o colaborare specială cu Square Enix, aducând în universul Apex Legends elemente specifice din Final Fantasy 7 Rebirth. Evenimentul aduce în prim-plan Sabia Buster, cunoscută din Final Fantasy, și Materia Hop-Ups, oferind avantaje unice în timpul jocului.

Sabia Buster nu este doar pentru spectacol; ea adaugă Atacuri Ușoare și Grele, o liniuță și un bloc pentru reducerea daunelor. Utilizarea acestor acțiuni alimentează indicatorul Limit Break, permițând jucătorilor să declanșeze Omnislash asupra adversarilor. Materia Hop-Ups apar aleatoriu și prin Cactuar Ticks, furnizând efecte pasive precum recuperarea HP prin daune sau analizarea sănătății inamicilor.

Un aspect interesant este restricția privind echiparea anumitor arme cu Materia Hop-Ups. Evenimentul aduce și 36 de produse cosmetice noi, incluzând seturi de autocolante și skin-uri iconice pentru personajele Horizon și Newcastle. De asemenea, un cosmetic Mythic Melee, Buster Sword R5, poate fi echipat universal pe toate personajele, oferind un aspect elegant fără a adăuga efecte sau abilități speciale.

Jucătorii care adună toate produsele cosmetice vor fi recompensați cu Cutia Morții Îngerului, furnizând un nou cosmetic ce poate fi echipat de oricare dintre personaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *