Trailere

Trailerul Elden Ring: Shadow of the Erdtree tachinează războiul nevăzut și puterea lui Messmer

FromSoftware a surprins comunitatea gaming-ului cu un nou trailer pentru Elden Ring: Shadow of the Erdtree, prima și ultima expansiune a popularului RPG de acțiune în lume deschisă. Trailerul prezintă elemente intrigante și complexe despre povestea din spatele Țării Umbrei, pregătind terenul pentru lansarea oficială pe 21 iunie.

Trailerul începe cu Miquella the Kind (fratele Maleniei) vorbind enigmatic despre „seducție” și „trădare”, din care „a ieșit aurul” și „s-a născut Umbra”. Aceste indicii sugerează că un incident crucial a dat naștere Țărilor dintre și Țara Umbrei.

Un aspect central al trailerului este un război nevăzut, alimentat de Messmer the Impaler, care a ars totul în cale. Unul dintre noii șefi introduși în expansiune pare să lupte împotriva lui Messmer, dar lupta nu pare să meargă bine pentru el. Pe parcursul trailerului, Miquella abandonează totul pentru a se aventura în Țara Umbrei, iar jucătorii vor avea ocazia să-l urmeze.

Multe întrebări rămân fără răspuns, dar există speculații că trădarea ar putea implica pe Marika, dat fiind că Țara Umbrei este primul loc pe care l-a atins aceasta. Din fericire, răspunsurile vor veni în curând, odată cu lansarea Elden Ring: Shadow of the Erdtree, care va fi disponibil pe 21 iunie pentru PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Trailerul oferă o privire captivantă asupra expansiunii, promițând noi provocări și mistere de descoperit. Fanii Elden Ring sunt încurajați să rămână pe fază pentru mai multe gameplay-uri și detalii suplimentare în următoarele săptămâni, pe măsură ce lansarea se apropie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *