Știri

Trailerul de poveste A Quiet Place: The Road Ahead stabilește o aventură de groază intensă

Un nou trailer pentru jocul de groază la persoana întâi A Quiet Place: The Road Ahead a fost lansat, oferind o privire mai detaliată asupra poveștii sale captivante și a gameplay-ului tensionat. Dezvoltat de Stormind Games și publicat de Sabre Interactive, jocul este plasat în universul francizei de film cu același nume și îi pune pe jucători în rolul lui Alex, un supraviețuitor care trebuie să navigheze printr-o lume infestată de creaturi extraterestre sensibile la sunet.

Trailerul prezintă o serie de scene pline de suspans, în timp ce Alex se strecoară prin medii întunecate și liniștite, evitând cu grijă monștrii mortali. Gameplay-ul pare a pune accent pe stealth și tensiune, jucătorii fiind nevoiți să folosească ingeniozitatea și tactica pentru a progresa. Trailerul oferă, de asemenea, câteva indicii despre povestea jocului, sugerând că Alex va porni într-o călătorie periculoasă pentru a-și găsi familia dispărută.

A Quiet Place: The Road Ahead promite o experiență de groază autentică și captivantă, bazată pe populara serie de filme. Cu un gameplay tensionat, o poveste captivantă și o atmosferă plină de suspans, jocul are potențialul de a fi un succes atât pentru fanii francizei, cât și pentru jucătorii de groază în general.

A Quiet Place: The Road Ahead este programat să fie lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC la sfârșitul acestui an. O dată specifică de lansare nu a fost încă anunțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *