Trailere

Trailerul de lansare pentru Lords of the Fallen prezintă lumea și lupta

Editorul CI Games și dezvoltatorul Hexworks au lansat un nou trailer pentru Lords of the Fallen, care duce până la data de lansare a jocului din 13 octombrie. Trailerul, pe care îl puteți vedea mai jos, prezintă modul de joc, mediile și imaginile Lords of the Fallen.

Lords of the Fallen are loc la 1.000 de ani după evenimentele din titlul original din 2014. Jucătorul își unește forțele cu Cruciații Întunecați pentru a încerca să oprească întoarcerea zeului demon Adyr. O mare parte a jocului se va învârti în jurul jucătorilor care încearcă să purifice cinci balize corupte de-a lungul călătoriei lor.

Studioul a vizitat anterior blogul PlayStation pentru a explica modul în care jocul va folosi funcțiile controlerului DualSense de pe PS5. De exemplu, declanșatoarele adaptive vor fi utilizate cu diferite niveluri de rezistență, în funcție de arma pe care o folosește jucătorul.

Un trailer pentru Lords of the Fallen lansat în septembrie a arătat clasele de început ale jocului, mai multe clase fiind deblocate în funcție de deciziile luate de jucător.

Lords of the Fallen vine pe PC, PS5 și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *