Trailere

Trailerul de lansare pentru Alan Wake 2 aduce teroare și mister

Remedy Entertainment a lansat în cele din urmă trailerul de lansare mult așteptat pentru Alan Wake 2 la Xbox Partner Preview. Această continuare mult așteptată va fi disponibilă pe 27 octombrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, cu preîncărcări deja disponibile pe toate platformele.

Trailerul oferă o privire mai profundă în povestea jocului, care se concentrează pe noul-venit și profilerul FBI Saga Anderson, care descoperă că investigația asupra crimelor ritualice se transformă în ceva mult mai misterios și înfricoșător decât se aștepta. Povestea se alternează între Saga Anderson și Alan Wake, acesta din urmă încă prins în The Dark Place, luptând pentru a găsi o modalitate de a evada. Ambele personaje pot fi jucate pe tot parcursul poveștii, fiecare având abilități unice.

Saga Anderson folosește Mind Place pentru a rezolva crimele, în timp ce Alan Wake manipulează realitatea, aranjând scene și iluminând mediile pentru a-și remodela lumea înconjurătoare. Cu atmosfera sa întunecată și misterioasă, Alan Wake 2 promite să ofere o experiență de joc captivantă și înfricoșătoare.

Jocul va fi lansat pe 27 octombrie pe Xbox Series X/S, PS5 și PC prin Epic Games Store, iar preîncărcările sunt deja disponibile. Este important de menționat că jocul necesită cel puțin 82 GB de spațiu de instalare pe toate platformele, iar cerințele de sistem pentru versiunea PC pot fi consultate în detaliu pe site-ul oficial al jocului.

Alan Wake 2 este cu siguranță un titlu așteptat și fanii seriei pot aștepta cu nerăbdare să exploreze misterul și teroarea din această continuare mult promițătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *