Trailere

Trailerul de lansare Overwatch 2 Sezonul 7: Rise of Darkness prezintă un nou mod PvE, skinuri și multe altele

Blizzard Entertainment a lansat recent trailerul de lansare pentru Overwatch 2 Sezonul 7: Rise of Darkness, dezvăluind un bogat conținut nou și skin-uri cu tematică Halloween. Acest sezon se va lansa pe 10 octombrie și aduce cu el o serie de noutăți interesante.

Unul dintre punctele centrale ale acestui sezon este noul mod PvE intitulat “Trials of Sanctuary”. Acest mod aduce o colaborare cu Diablo 4 și îi permite jucătorului să controleze eroi precum Inarius Pharah, Imperious Reinhardt, Demon Hunter Sombra și alții, în lupta împotriva zombilor și a șefilor precum Butcher Roadhog și Azmodan Wrecking Ball. Acțiunea are loc într-o versiune înfricoșătoare a Blizzard World și oferă noi îmbunătățiri de armament pe măsură ce jucătorii progresează, culminând cu o confruntare finală împotriva lui Lilith Moira.

Sezonul 7 aduce și 17 skin-uri noi cu tematică Halloween, disponibile atât în magazin, cât și în Premium Battle Pass. Unul dintre cele mai notabile este noul skin mitic “Onryō Hanzo”. De asemenea, este introdusă o nouă hartă de control numită Samoa, iar fanii Sombrei și Roadhog vor fi bucuroși să știe că acești eroi primesc reluări mult așteptate în acest sezon.

Rise of Darkness este programat să debuteze pe 10 octombrie, iar fanii Overwatch 2 pot anticipa cu nerăbdare această nouă experiență PvE, skin-uri interesante și alte surprize care vin odată cu acest nou sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *