Trailere

Trailerul de dezvăluire pentru EA Sports College Football 25 prezintă modul de joc, caracteristici și moduri detaliate

Mult așteptatul simulator de fotbal universitar, EA Sports College Football 25, va fi lansat în luna iulie pentru consolele PlayStation și Xbox, a confirmat oficial EA Sports. Anunțul a venit împreună cu un trailer de dezvăluire captivant, care prezintă imagini din joc și detaliază principalele caracteristici și moduri de joc într-o postare pe blog.

Funcționalități noi și moduri de joc

EA Sports College Football 25 va include 134 de școli FBS, cu o suită de funcții numită CampusIQ, care servește drept coloana vertebrală a experienței pe teren. Conform EA Sports, acest sistem va oferi „un joc strategic, rapid, care reflectă adevărata profunzime a fotbalului universitar”. Printre funcționalitățile noi se numără un sistem de uzură pentru jucători, un sistem de recunoaștere pre-snap și avantaje pe teren care influențează jocul, cum ar fi tremurarea ecranului, pictogramele pre-play lipsă și arta de joc în mișcare.

Atmosfera unică a fotbalului universitar

Jocul pune un mare accent pe „peisajul sonor tremurător de decibeli al fotbalului universitar”, care va implica tradiții istorice, priveliști și sunete care electrizează stadioanele de fotbal din colegii. Acestea includ alergări unice, ritualuri de rivalitate, cântece sincronizate ale mulțimii, mascote și multe altele. Sistemul dinamic de apelare imagine în imagine și comentariile oferite de Chris Fowler și Kirk Herbstreit în meciurile importante adaugă un nivel de realism și imersiune jocului.

Moduri de joc captivante

EA Sports College Football 25 va oferi o serie de moduri de joc captivante. Modul Dynasty permite jucătorilor să joace ca antrenori personalizați și include o opțiune online pentru 32 de jucători. Road to Glory permite jucătorilor să experimenteze viața unui student sportiv, gestionând programul săptămânal, GPA-ul și imaginea lor pentru a câștiga încrederea antrenorului și mai mult timp de joc.

Ultimate Team va fi inclus, prezentând sezoane cap la cap și provocări solo, alături de Champs și Champs Gauntlets. Jocul încrucișat a fost confirmat pentru acest mod. Road to the College Football Playoffs este un nou mod competitiv în care jucătorii trebuie să învingă alți jucători pentru a progresa în rânduri, a urca în divizii, a participa în playoff și, în cele din urmă, a câștiga Campionatul Național.

Personalizarea echipelor

Jucătorii vor putea folosi un site web Team Builder pentru a proiecta uniforme, căști, logo-uri și terenuri, pe care le pot încărca pentru a fi utilizate în joc. Echipele create pot fi folosite în modurile offline Play Now și private Dynasty, iar jucătorii pot răsfoi echipele create de alții pentru a le utiliza.

Data de lansare

EA Sports College Football 25 va fi lansat pe 19 iulie pentru PS5 și Xbox Series X/S, marcând un nou capitol pentru fanii fotbalului universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *