Trailere

Trailerul Call of Duty: Modern Warfare 3 prezintă caracteristici exclusive pentru PC

Activision a lansat un nou trailer pentru Call of Duty: Modern Warfare 3 înainte de lansarea sa luna viitoare. Evidențiază câteva caracteristici exclusive pentru PC, de la rezoluție 4K și suport Ultrawide până la implementarea Nvidia DLSS 3 și Reflex. Verifică-l mai jos.

Dezvoltată de Beenox, versiunea pentru PC oferă peste 500 de opțiuni de personalizare, RICOCHET Anti-Cheat și suport Nvidia RTX. La fel ca și titlul de anul trecut, va fi disponibil și pe Battle.net și Steam, iar pe baza filmărilor, jucătorii se pot aștepta la un alt port puternic. Desigur, cât de puternic rezistă anti-cheat-ul după ce multiplayer-ul intră live rămâne de văzut, ca întotdeauna.

Call of Duty: Modern Warfare 3 va fi lansat pe 10 noiembrie pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Beta sa deschisă revine în acest weekend, precomenzile având acces anticipat. Sledgehammer Games a promis îmbunătățiri și va actualiza jucătorii cu privire la sincronizarea diapozitivelor, selecția apariției și vizibilitatea operatorului. Rămâneți pe fază pentru mai multe detalii între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *