Trailere

Trailerul Banishers: Ghosts of New Eden tachinează cu decizii dificile

Lansat pe 13 februarie, RPG-ul de acțiune Banishers: Ghosts of New Eden îi pune pe jucători în situația de a ajuta spiritele sau de a le sacrifica pentru a-l ajuta pe Red să-și reînvie iubirea, Antea.

După o întârziere față de anul trecut, Banishers de la DON’T NOD: Ghosts of New Eden se lansează pe 13 februarie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Jocul a primit în mod constant câteva detalii și trailere noi, cele mai recente concentrându-se pe circumstanțele îngrozitoare pentru Red și Antea. Verifică-l mai jos.

În calitate de Banishers, cuplul este lovit de tragedia din New Eden când Antea moare și devine o fantomă. Red are o decizie – își îndeplinește jurământul și ajută alte spirite să meargă mai departe, conducând în cele din urmă la iubirea lui? Sau îi sacrifică pe alții pentru a o aduce înapoi? Indiferent de deciziile pe care le ia jucătorul, sunt disponibile cinci finaluri diferite pentru deblocare.

Lupta este în timp real, deoarece se poate schimba între Red în lumea reală și Antea în lumea spiritelor, declanșând atacuri fizice și spirituale în tandem. Este o mecanică interesantă și, împreună cu o gamă largă de opțiuni narative, Banishers: Ghosts of New Eden merită căutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *