Trailere

Trailerele Battlefield 2042 dezvăluie o nouă hartă și gameplay pentru sezonul 6

Sezonul 6 al jocului Battlefield 2042 se apropie rapid, iar DICE și EA au lansat noi trailere pentru a dezvălui ce aduce acest nou conținut pentru jucători. Sezonul 6, intitulat “Dark Creations”, este programat să fie lansat pe 10 octombrie și va aduce numeroase adăugiri interesante.

Una dintre cele mai așteptate adiții este o nouă hartă numită Redacted, care va fi situată într-o instalație subterană secretă din Scoția. Această hartă va oferi o experiență diferită, cu medii interioare claustrofobe, lupte apropiate și schimburi de focuri tensionate în zone izolate.

De asemenea, se va lansa un nou Battle Pass în cadrul Sezonului 6, cu 70 dintre cele 100 de nivele fiind disponibile pentru cei care aleg varianta Premium (plătită). Acest Battle Pass va oferi skin-uri unice și alte recompense pentru jucători.

Pe lângă noua hartă și Battle Pass, Sezonul 6 va introduce și noi arme, gadget-uri și un vehicul nou, sporind varietatea de opțiuni disponibile pentru jucători.

Un alt aspect interesant este că Sezonul 6: Dark Creations va fi disponibil gratuit pentru toți jucătorii în perioada 12-16 octombrie, ceea ce oferă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să exploreze noile conținuturi fără costuri suplimentare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *