Știri

TOTW 3 de la EA FC 24 adaugă 2 cărți cu rating 88 la Ultimate Team

Ultimate Team a EA FC 24 a primit o nouă actualizare cu sosirea echipei săptămânii (TOTW) 3 pe 4 octombrie. Această actualizare aduce două cărți cu rating impresionant de 88 pentru jucătorii din Ultimate Team.

Inter Lautaro Martínez și mijlocașul Real Madrid Jude Bellingham sunt starurile din TOTW 3, ambele având cărți cu rating 88. Aceste noi cărți vor fi disponibile în pachetele EA FC 24 până săptămâna viitoare, așa că jucătorii au șansa de a le adăuga la echipa lor dacă au noroc.

Promoția TOTW este una dintre cele mai așteptate în Ultimate Team, deoarece aduce cărți noi în fiecare săptămână, bazate pe performanțele reale ale jucătorilor din fotbalul real din întreaga lume.

Lautaro Martínez a fost inclus în TOTW 3 datorită performanței sale remarcabile într-un meci împotriva lui Salernitana, unde a marcat patru goluri. Jude Bellingham de la Real Madrid și Martin Ødegaard de la Arsenal sunt și ei printre jucătorii de top din acest TOTW.

TOTW 3 conține un total de 18 jucători, inclusiv două jucătoare de sex feminin: Karólína Lea Vilhjálmsdóttir de la Bayern Leverkusen și Racheal Kundananji de la Madrid CFF.

Fanii Ultimate Team vor fi încântați să adauge aceste cărți cu rating înalt în colecția lor, iar competiția în jocul lor va fi cu siguranță mai intensă cu acești jucători de top la dispoziție.