Trailere

Total War: PHARAOH primește un nou trailer deep dive

Dezvoltatorul Creative Assembly a dezvăluit un nou trailer de “deep dive” pentru jocul de strategie viitor Total War: PHARAOH. De această dată, atenția este concentrată pe facțiunea hitită, oferind o privire detaliată asupra gameplay-ului și a istoriei acestei facțiuni.

Facțiunea hitită va oferi jucătorilor posibilitatea de a controla doi lideri distinctivi: Suppiluliuma și Kurunta. Suppiluliuma este cunoscut ca Apărătorul, concentrându-se pe aspecte legate de apărare și având la dispoziție legiuni de unități blindate grele și medii. Pe de altă parte, Kurunta, cunoscut sub numele de Uzurpatorul, se specializează în sabotaj și subterfugiu în cadrul jocului.

O caracteristică distinctivă a facțiunii hitite este utilizarea unităților grele în luptă, ceea ce le conferă o abordare diferită față de facțiunile egiptene și canaanite. Armatele hitite sunt de asemenea adaptate pentru a lupta în condiții meteo dificile, precum ploi abundente, furtuni și ceață în Anatolia.

Total War: PHARAOH este programat să fie lansat pe PC la data de 11 octombrie. Este important de menționat că lansarea pe Epic Games Store a jocului a fost amânată până în 2024.

Pentru mai multe detalii și o privire mai profundă asupra gameplay-ului și istoriei din spatele facțiunii hitite, jucătorii sunt invitați să urmărească noul trailer de “deep dive” și să se pregătească pentru aventura strategică care urmează.

1 Comment

Comments are closed.