Trailere

TopSpin 2K25 a fost anunțat: Hangar 13, dezvoltatorul Mafia 3, revitalizează seria de tenis

Confirmând zvonurile circulate de câțiva ani, 2K Games a oficializat dezvoltarea unui nou joc din seria Top Spin de către studioul Hangar 13, cunoscut pentru lucrul la Mafia 3. Acest titlu, numit TopSpin 2K25, marchează revenirea seriei de tenis după o absență de peste un deceniu.

Anunțul a fost făcut printr-un scurt trailer lansat în timpul Australian Open, primul Grand Slam al anului 2024. Deși teaser-ul durează mai puțin de jumătate de minut, oferă o privire asupra gameplay-ului, dezvăluind câteva imagini din joc. Trailer-ul poate fi vizionat mai jos.

Deși nu s-a comunicat încă o dată oficială de lansare, se știe că TopSpin 2K25 va fi disponibil pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC. Se așteaptă să primim mai multe detalii în săptămânile următoare.

Pe lângă dezvoltarea TopSpin 2K25, Hangar 13 a confirmat că lucrează la următorul joc din seria Mafia, conform informațiilor confirmate în august 2022. Se spune că acesta va fi plasat în Sicilia și va servi drept prequel pentru primul joc din serie. Anunțurile de locuri de muncă indică faptul că jocul este dezvoltat folosind motorul Unreal Engine 5.

În plus, se pare că Hangar 13 explorează posibilitatea de a primi aprobarea pentru dezvoltarea Mafia 5, în timp ce a patra tranșă a seriei este încă în faza de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *