Lansări

Tools Up! Ultimate Edition aduce haosul renovărilor pe PlayStation – mod PvP, toate DLC-urile și multe altele

Untold Tales și The Knights of Unity au lansat cu entuziasm Tools Up! Ultimate Edition pe PlayStation, oferind jucătorilor o experiență de renovare haotică, plină de distracție cooperativă. În acest joc de petrecere pe canapea, 2-4 jucători fac echipă pentru a renova o serie de case și apartamente bizare, punându-le la încercare abilitățile de lucru în echipă și multitasking.

Caracteristici Principale:

Haos Cooperativ: Jucătorii trebuie să renoveze case din ce în ce mai bizare, lucrand în echipă pentru a îndeplini cerințele uneori bizare ale chiriașilor locali.
Mod PvP Nou: Ultimate Edition aduce un nou mod PvP (jucător vs. jucător), unde echipele de renovatori se luptă între ele pentru a îndeplini cele mai multe sarcini posibile și a interfere unii cu alții.
Cooperare Locală: Jocul suportă cooperarea locală pe canapea pentru până la 4 jucători, sporind eficiența sau haosul echipei de renovare.
Multe de Făcut: De la curățarea mizeriei la pictarea pereților, așezarea faianței, tencuirea tapetului și multe altele, fiecare nivel aduce noi provocări și locuri de muncă.
Ultimate Edition include jocul de bază, toate cele 45 de niveluri ale DLC-ului Garden Party și noul mod PvP. Este timpul ca jucătorii să-și pună abilitățile de renovare la treabă și să se bucure de distracție în această aventură cooperativă haotică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *