Lansări

Tiny Terry’s Turbo Trip: o aventură haotică începe pe PC!

Pregătiți-vă pentru o călătorie captivantă și haotică alături de Tiny Terry, deoarece cel mai ciudat joc de aventură al anului, Tiny Terry’s Turbo Trip, este acum disponibil pe PC Steam!

Tiny Terry’s Turbo Trip este jocul de aventură pe care îl așteptau cu nerăbdare fanii, creat de Super Rare Games și snekflat. În acest joc, veți intra în pielea lui Terry, un visător cu un scop neobișnuit: să călătorească în cosmos cu o mașină creată de el însuși. De la începuturile modeste ale unei simple cereri de angajare, aventura lui Terry devine din ce în ce mai amețitoare, explorând orașul deschis Sprankelwater, plin de secrete și personaje de neuitat.

Pe parcursul călătoriei, veți colecta o varietate de obiecte ciudate și veți transforma vehiculul lui Terry într-o mașină magnifică de călătorie în spațiu, folosind TURBO JUNK. Cu o poveste plină de căldură, o coloană sonoră plină de bucurie și umorul său zdrobitor, Tiny Terry’s Turbo Trip promite să fie evadarea perfectă pentru jucătorii de toate vârstele.

Caracteristici cheie:

Explorați orașul mic, dens, în orice ritm și în orice fel doriți.
Descoperiți o poveste sănătoasă prin interacțiuni hilare cu locuitorii ciudați ai Sprankelwater.
Colectați TURBO JUNK și îmbunătățiți capacitatea de creștere a mașinii lui Terry.
Implicați-vă în activități diverse, precum prinderea de insecte, săpatul de gropi și distrugerea mașinilor.
Bucurați-vă de o coloană sonoră plină de bucurie și căldură, creată de compozitorul lui Wuppo.
Tiny Terry’s Turbo Trip este acum disponibil pe PC (Steam) pentru 17,99 USD / 14,99 GBP / 17,49 EUR. Prindeți-vă șlapii și pregătiți-vă pentru o aventură nebună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *