Lansări

Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh este disponibil acum

Tintinimaginatio și Microids sunt încântați să anunțe că Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh este acum disponibil.

Coprodus de Tintinimaginatio și Microids și dezvoltat de renumitul studio spaniol Pendulo Studios, un pionier în jocurile de aventură de aproape 30 de ani, Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh va fi disponibil la sfârșitul lunii noiembrie 2023 pe PlayStation 4 (fizic/digital) și Xbox One (digital). Versiunea Nintendo Switch este programată să fie lansată în 2024.

Ediția limitată este disponibilă pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X și va fi disponibilă pe Nintendo Switch în 2024 și va include:

Versiunea de vânzare cu amănuntul a jocului
Un Steelbook oficial
Trei cărți poștale
Ediția de colecție este disponibilă pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X și va fi disponibilă pe Nintendo Switch în 2024 și va include:

Versiunea de vânzare cu amănuntul a jocului
Un Steelbook oficial
Trei cărți poștale
Un caiet
Un artbook de 160 de pagini
O figurină originală
Inspirat de o aventură iconică din seria de albume “Aventurile lui Tintin” creat de Hergé și vândut în peste 275 de milioane de exemplare în întreaga lume, acest nou joc video marchează întoarcerea faimosului reporter cu pufball în lumea divertismentului interactiv datorită unei coproducții dinamice între Tintinimaginatio și Microids.

În jocul Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh, faimosul reporter și credinciosul său însoțitor Snowy vor trăi niște aventuri extraordinare… După ce l-au întâlnit pe profesorul Sarcofag în timp ce navighează în Marea Mediterană, celebrul reporter pornește în căutarea mormântului faraonului. Kih-Oskh. Care sunt secretele întunecate ascunse în mormânt? Din Egipt până în India, trecând prin Arabia, Tintin & Snowy vor ajunge să investigheze o rețea gigantică de trafic de droguri în tot Estul.

Cu toate fațetele universului Tintin și o poveste plină de întorsături care fac parte din marea moștenire creativă a lui Hergé, Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh îl scufundă pe jucător în inima unui Egipt misterios și a altor tărâmuri de o frumusețe infinită.

Combinând toate cele mai bune elemente ale jocurilor de aventură și investigație, Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh invită jucătorul să se îmbrace în investigator/reporter: caută, infiltrează-te pentru a găsi indicii și rezolvă enigmele cu ajutorul dialogurilor de investigație îmbogățite cu secvențe video, faze de infiltrare sau chiar urmăriri cu avionul sau mașina. Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh oferă un gameplay unic și inovator pentru a permite tuturor să trăiască aventura ca un reporter adevărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *