Știri

Thrillerul Winter Survival lansează o nouă versiune DEMO disponibilă pe PC

Winter Survival, jocul de supraviețuire sandbox de la DRAGO Entertainment, se pregătește să ofere o nouă experiență jucătorilor prin intermediul unei demo disponibile în cadrul Steam Next Fest înaintea lansării sale cu acces anticipat pe 28 februarie 2024. Jocul aduce în prim plan elemente extreme și animale sălbatice, testând abilitățile de supraviețuire ale jucătorilor într-un mediu aspru de iarnă.

În noua demo, jucătorii vor trebui să adune resurse esențiale precum hrană și apă, evitând prădători înspăimântători precum haitele de lupi sau ursul înrăit de luptă. Supraviețuirea implică, de asemenea, menținerea căldurii la temperaturi sub zero și gestionarea sănătății mentale pentru a evita aparițiile fantomă și halucinațiile de coșmar.

Mecanici precum crafting-ul, capcanele și lupta sunt esențiale pentru a supraviețui în acest mediu nemilos. Jocul oferă, de asemenea, posibilitatea de a repara cărucioarele de mină, de a stabili baze și de a vâna prada.

Demo-ul pentru Winter Survival este disponibil în cadrul Steam Next Fest, iar accesul timpuriu va începe pe 28 februarie 2024, oferind trei moduri diferite de joc, inclusiv Modul Povestea, Modul fără sfârșit și Modul Coldwave.

Pentru mai multe informații și actualizări, puteți adăuga jocul pe lista de dorințe pe Steam și urmări DRAGO Entertainment pe Twitter și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *