Știri

THQ Nordic anunță Showcase-ul Digital pentru 2 august

THQ Nordic se pregătește să își impresioneze fanii cu un eveniment special – THQ Nordic Digital Showcase 2024, programat pentru data de 2 august. Evenimentul va debuta la ora 12:00 PT / 3:00 ET / 20:00 BST și va include un pre-show de la HandyGames, cunoscut pentru Endling – Extinction is Forever.

Printre punctele de atracție ale showcase-ului se numără promisiuni de actualizări pentru două titluri importante: Gothic Remake și Titan Quest 2. Fanii vor fi nerăbdători să afle detalii despre aceste actualizări, inclusiv posibilele date de lansare.

Dar nu se oprește aici! THQ Nordic pregătește și câteva anunțuri noi, alimentând anticipațiile jucătorilor. În plus față de titlurile menționate, se așteaptă ca evenimentul să ofere și informații despre alte proiecte așteptate, precum Disney Epic Mickey: Rebrushed, un remake realizat de Purple Lamp, și Wreckreation, un joc cascadorie în lume deschisă dezvoltat de Three Fields Entertainment.

Printre alte posibile dezvăluiri se numără detalii despre Project Minerva, un RPG de acțiune în lume deschisă creat de Grimlore Games, cunoscut pentru SpellForce 3. Este de remarcat că acest proiect nu a primit încă un joc, așa că fanii sunt cu siguranță curioși să afle mai multe.

Cu atât de multe de așteptat, THQ Nordic Digital Showcase promite să fie un eveniment memorabil pentru comunitatea de jucători. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii în lunile următoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *