Știri

Theorycraft Games dezvăluie SUPERVIVE, care va intra în versiunea beta deschisă la sfârșitul anului 2024

Theorycraft Games a dezvăluit SUPERVIVE (cunoscut anterior sub numele de “Proiect Loki”) ca titlu pentru primul lor joc, care va intra în beta deschisă la sfârșitul anului 2024. SUPERVIVE este un battle royale cu eroi neon-apocaliptic, plasat într-un sandbox de acțiune improvizat, unde schimburile de focuri strategice și explozive se întâlnesc cu o nouă eră a vânătorilor de furtuni – toate cu scopul de a deveni următorul “joc de 10.000 de ore” din lume pentru echipele competitive.

Pentru a sărbători, Theorycraft organizează un test de joc public masiv din 27 iunie până pe 4 iulie.

Ce este SUPERVIVE?
SUPERVIVE este un battle royale gratuit, bazat pe echipe, care pune jucătorii în grupuri de doi sau patru pentru a lupta cu inamicii pe o hartă vastă, delimitată de cer, în timp ce o furtună mortală se apropie. Jucătorii se angajează într-o luptă dinamică, completează obiective și folosesc puteri și echipamente unice pentru a concepe strategii creative care să depășească alte echipe și să fie ultima echipă în picioare. SUPERVIVE va fi întotdeauna gratuit și este conceput pentru a se asigura că produsele cosmetice sunt singurele achiziții din joc, fără elemente de plată pentru putere, niciodată.

Caracteristici cheie:
Sandbox de acțiune improvizat: SUPERVIVE pune accent pe abilități, puteri, obiecte și interacțiuni cu lumea, precum și pe lupta și mișcarea bazate pe fizică, permițând acțiuni și traversări expresive și intuitive.
Joacă cu prietenii: Jucătorii pot alege o varietate de moduri de joc, inclusiv echipe de 4 jucători, battle royale de 10 echipe pe lobby; un battle royale de 2 jucători cu 20 de echipe; și meciuri mortale 4v4.
Construiește-ți echipa de vânători de furtuni: În prezent, sunt disponibili 15 vânători, cu mai mulți în curs de dezvoltare pentru lansare.
Nu ești niciodată afară până când nu ești afară: Există multe modalități de a-ți aduce echipa înapoi, inclusiv balize de înviere la nivelul echipei, ridicarea aliaților doborâți în mijlocul luptei și chiar capacitatea de a resuscita aliații morți după un anumit timp.
Obiective bazate pe hărți și schimburi de furtună: Fiecare joc poate prezenta o “schimbare de furtună” aleatorie care modifică variabilele jocului.
Dincolo de lansare: Theorycraft va continua să dezvolte jocul alături de comunitate după lansare.

Playtest public:
Mai multe detalii despre playtestul public pot fi găsite pe site-ul web [aici](URL theorycraft games ON theorycraftgames.com). Spațiile de playtest sunt limitate din cauza constrângerilor serverului, așa că Theorycraft folosește o campanie unică Twitch Drops, unde jucătorii care urmăresc mai multe streamuri SUPERVIVE au șanse mai mari de a fi selectați pentru playtest.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *