Știri

theHunter: Call of the Wild anunță DLC-ul „Sundarpatan Nepal Hunting Reserve” pentru 18 iunie

Expansive Worlds, o divizie de creație din cadrul Avalanche Studios Group, a anunțat lansarea noului DLC pentru theHunter: Call of the Wild, intitulat „Sundarpatan Nepal Hunting Reserve”, disponibil începând cu 18 iunie pe PlayStation, Xbox și PC prin Steam, Epic Games Store și Microsoft Store. DLC-ul va fi disponibil pentru 11,99 USD/11,79 EUR, cu o reducere de 20% în toate vitrinele pentru prima săptămână.

Descoperă Nepalul:

Rezervația de Vânătoare Sundarpatan Nepal oferă jucătorilor ocazia de a explora vastele ținuturi ale Nepalului, un mediu impresionant cu trei regiuni unice și 13 specii de animale, inclusiv 10 noi specii unice în această zonă. Printre acestea se numără emblematicul Tigrul Bengal, rarul Barasingha, evazivul Leopard de Zăpadă și impresionantul Tahr Mare, cunoscut local ca „Marele”.

Caracteristici Cheie:

Explorare și Diversitate: Vânează pe crestele montane acoperite de zăpadă, explorează pădurile de rododendroni și înfruntă pădurile tropicale de sal. Diversitatea mediilor din Sundarpatan va oferi o experiență de vânătoare provocatoare și captivantă pentru toți jucătorii.
Interacțiune Culturală: Întâlnește-te cu experți locali și gardieni ai rezervației, completează obiective non-vânătoare precum agricultură, fotografiere și reparații pentru a susține și dezvolta rezervația.
Noua Armă – Pușca Gandhare: O pușcă istorică cu încărcare sticlă din secolul al XIX-lea, realizată manual și folosită de armata nepaleză. Aceasta adaugă o dimensiune autentică și inovatoare experienței de vânătoare.
Actualizare Gratuită: Pe lângă DLC, o actualizare gratuită va fi disponibilă pentru toți jucătorii, incluzând două articole cosmetice inspirate din Nepal – Vopsea Sundarpatan Rhododendron și Camoul cu flori Sundarpatan. Actualizarea aduce și remasterizări ale modelelor de Water Buffalo și Blackbucks, resetări ale populațiilor pentru diverse specii, modificări ale comportamentului pumelor din Parque Fernando, precum și multiple remedieri de erori.
theHunter: Call of the Wild continuă să se dezvolte și să aducă noi provocări și aventuri pentru jucători. Descoperă bogăția naturală și culturală a Nepalului în noua expansiune „Sundarpatan Nepal Hunting Reserve” și pregătește-te pentru o experiență de vânătoare de neuitat.

theHunter: Call of the Wild este disponibil acum pe PlayStation, Xbox și PC prin Steam, Epic Games Store și Microsoft Store. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al jocului și alăturați-vă comunității pe Twitter, Facebook, Instagram și Discord.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *