Lansări Trailere

The Wizards – Dark Times: Brotherhood aduce magie remasterizată și experiență în cooperare

Vertigo Games și Carbon Studio au lansat “The Wizards – Dark Times: Brotherhood” pentru platformele Meta Quest, Steam și Viveport. Acest titlu aduce o experiență complet remasterizată a jocului principal “The Wizards: Dark Times”, oferind o grafică îmbunătățită și un mod cooperativ nou pentru trei jucători, numit “Brotherhood”.

Jocul permite jucătorilor să creeze o frăție de vrăjitori și să se aventurați într-o Meliora complet remasterizată. Noul mod cooperativ, “Brotherhood”, permite jucătorilor să se unească într-o echipă de trei, fiecare având un arbore unic de abilități, cum ar fi Foc, Îngheț și Furtună. Această actualizare aduce o dimensiune nouă în lumea magică, permițând jucătorilor să facă echipă, să lanseze vrăji împreună și să înfrunte provocări epice.

Błażej Szaflik, CEO și co-fondator al Carbon Studio, a declarat: “Suntem încântați că vrăjitorii noștri își pot uni acum forțele în jocul de cooperare și pot aborda tot ce le poate arunca Meliora! Credem că această nouă funcție va duce experiența magică la un nivel cu totul nou, permițând jucătorilor să facă echipă, să facă vrăji împreună și să se confrunte cu provocări epice ca niciodată.”

Experiența remasterizată include grafică magică reprodusă frumos pentru toate platformele, upgrade-uri vizuale pentru Meta Quest 3, interacțiuni noi și o varietate de vrăji și inamici adăugați pentru a îmbogăți aventura.

“The Wizards – Dark Times: Brotherhood” este disponibil acum pe Meta Quest, Steam și Viveport pentru 24,99 EUR. Actualizarea “Brotherhood” este gratuită pentru toți cei care dețin jocul principal. Pregătiți-vă pentru o călătorie magică și cooperativă în această lume remasterizată plină de vrăji și aventuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *