Știri

The Witcher 4 cu peste 400 de dezvoltatori în lucru, încă în faza de pre-producție

Potrivit recentului apel trimestrial al câștigurilor, CD Projekt a dezvăluit detalii despre proiectele sale actuale, oferind actualizări cu privire la stadiul de producție și numărul de angajați implicați în fiecare proiect.

Proiectul principal al CD Projekt este The Witcher 4, cunoscut și sub numele de Project Polaris. Acesta are o echipă impresionantă de 403 de dezvoltatori, reprezentând aproximativ 64% din forța de muncă totală a companiei. Cu toate acestea, jocul este încă în stadiul de pre-producție, cu planuri de a intra în producție completă în cursul anului 2024.

Celelalte proiecte sunt în stadii mai timpurii de dezvoltare. Continuarea Cyberpunk, Project Orion, este încă în faza de concept, cu o echipă de 47 de persoane. De asemenea, o echipă mai mică de 17 persoane continuă să lucreze la Cyberpunk 2077, însă se așteaptă ca acest număr să scadă în viitor.

Proiectul Sirius, spinoff-ul Witcher al lui The Molasses Flood, este în pre-producție, cu o echipă de 37 de dezvoltatori. În plus, remake-ul lui Fool’s Theory al primului Witcher este în faza de concept, iar dimensiunea echipei care lucrează la acesta nu a fost dezvăluită.

În cele din urmă, Project Hadar, primul IP nou original al CD Projekt, se află în stadiul de concept IP, cu o echipă de 20 de persoane lucrând la el.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *