Știri

The Witcher 3: Wild Hunt și Summoners War: Sky Arena se întâlnesc într-un crossover exclusiv

Com2uS, un dezvoltator și editor de jocuri de top la nivel mondial, și CD PROJEKT RED, cunoscut pentru seria The Witcher, au anunțat un eveniment special de crossover între The Witcher 3: Wild Hunt și Summoners War: Sky Arena. Într-un gest de celebrare a celei de-a 10-a aniversări a Summoners War: Sky Arena, evenimentul va avea loc între 31 ianuarie și 1 aprilie.

Jucătorii Summoners War vor avea oportunitatea de a invoca personaje iconice din The Witcher 3: Wild Hunt, inclusiv Geralt, Ciri, Yennefer și Triss. Fiecare personaj aduce cu sine abilități unice și caracteristici, deschizând calea pentru strategii noi și provocări în lumea Summoners War. În plus, fanii vor putea să se bucure de Gwent, jocul de cărți preferat din The Witcher 3, adus în Summoners War, oferind o experiență captivantă în construirea Kaer Morhen și înfruntarea monștrilor într-un mod inovator.

Evenimentul va include, de asemenea, o temniță de colaborare, unde jucătorii vor întâlni inamici binecunoscuți din universul The Witcher 3: Wild Hunt. Leshen, Fiend și Archgriffin vor pune la încercare abilitățile și echipa jucătorilor.

“Pe măsură ce continuăm să extindem universul Summoners War, colaborările noastre trebuie să rămână fidele propriei noastre comunități, precum și francizei cu care lucrăm”, a declarat Kyu Lee, președintele Com2uS USA. “Combinația dintre personajele iconice și stilul lui The Witcher cu mecanica Summoners War creează o colaborare unică, plină de povești bogate și un gameplay satisfăcător.”

În plus, în cadrul evenimentului, se va desfășura un giveaway pentru un Geralt de 5 stele, iar jucătorii vor avea șansa de a câștiga monștri doriti prin Scroll Giveaway.

Pentru a participa la acest eveniment epic de crossover, Summoners War: Sky Arena este disponibil gratuit pe PC prin Steam, pe dispozitivele mobile prin Apple App Store și Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *