Lansări

The Walking Dead Match 3 Tales – Un nou RPG de puzzle inspirat de seria de benzi desenate

Com2uS, un dezvoltator și editor global de top de jocuri mobile, s-a asociat cu Skybound Entertainment, compania de divertisment multiplatformă condusă de creatori, pentru a lansa “The Walking Dead Match 3 Tales,” un nou joc RPG de puzzle plasat în universul palpitant post-apocaliptic al seriei originale de benzi desenate The Walking Dead. Jocul este disponibil ca descărcare gratuită pentru dispozitivele mobile din Apple App Store și Google Play.

Acest joc îmbină narațiunea captivantă a seriei originale de benzi desenate The Walking Dead, creată de Robert Kirkman și Skybound Entertainment, cu o experiență de luptă bazată pe puzzle și posibilitatea de a construi o tabără de supraviețuitori. Jucătorii se vor implica în bătălii în stil Match 3, unde conectarea șirurilor de blocuri de aceeași culoare aduce lovituri devastatoare la necruțătorii Walkers. Ei pot colecta energie pentru a utiliza abilitățile personajelor și pot folosi arme emblematice din serie pentru a câștiga avantaj în luptă. De asemenea, pot crea arme în afara luptei pentru un avantaj tactic și pot construi și îmbunătăți facilități pentru a-și dezvolta propriul oraș și a debloca noi supraviețuitori și upgrade-uri care schimbă dinamica jocului.

Dan Murray, Managing Partner al Skybound Games, a declarat: “Match 3 Tales este un exemplu perfect, în care fanii pot acum să participe activ la luarea deciziilor care aduc dramă și emoție poveștii The Walking Dead, fie că își apără casa sau o extind.”

Jocul prezintă ilustrații noi în stilul de benzi desenate al seriei și actorie vocală completă, rămânând fidel povestirii originale a The Walking Dead. Acesta oferă o varietate de misiuni, inclusiv provocări speciale zilnice și săptămânale, lupte multiplayer PvP, confruntări cu șefii în raiduri și multe altele.

Kyu Lee, președinte al Com2uS USA, a menționat: “În parteneriat cu Skybound Entertainment și dezvoltatorul Novacore, suntem onorați să împărtășim această lume printr-o nouă lentilă de joc puzzle cu elemente RPG profunde. Fanii veterani și noii veniți vor găsi o interpretare revigorantă a genului și a poveștii îndrăgite.”

The Walking Dead Match 3 Tales este acum disponibil ca descărcare gratuită pe dispozitivele mobile din Apple App Store și Google Play. Pentru mai multe informații și pentru a urmări trailerul oficial, vizitați site-ul oficial al jocului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *