Lansări Trailere

The Walking Dead: Destines aduce apocalipsa pe console – disponibil acum pe PlayStation, Xbox și Nintendo Switch

GameMill Entertainment marchează începutul apocalipsei cu lansarea The Walking Dead: Destines pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. Jocul de acțiune și aventură la persoana a treia se bazează pe adaptarea AMC a celebrului serial TV și oferă jucătorilor șansa de a experimenta lumea plină de plimbări într-un mod cu adevărat captivant.

Lansarea pe console este sărbătorită cu un trailer nou, care oferă o privire captivantă asupra aventurilor ce așteaptă jucătorii. În loc să urmărească traseul benzilor desenate originale, The Walking Dead: Destines explorează universul creat pentru televizor. Jucătorii vor fi transportați în scene iconice din show, unde vor avea libertatea de a aborda situațiile în propriul lor stil.

Gameplay și Personaje Emblematice:
The Walking Dead: Destines propulsează jucătorii în lumea post-apocaliptică, punându-i în pielea lui Rick Grimes. Misiunea este explorarea unui spital plin de plimbări, adunarea de aliați și navigarea prin locații emblematice precum Atlanta, Greene Family Farm și închisoare. Cu un gameplay captivant și o poveste profundă, jucătorii vor experimenta tensiunea și imprevizibilitatea acestei lumi infectate.

Versiunea pentru PC – Lansare Pe 1 Decembrie:
Pentru cei pasionați de apocalipsa zombi, versiunea pentru PC a The Walking Dead: Destines este programată să fie lansată pe 1 decembrie. Fanii vor putea să-și exploreze și să-și supraviețuiască drumul prin această aventură captivantă pe platforma lor preferată.

Cu grafică de calitate și o poveste captivantă, The Walking Dead: Destines promite o experiență intensă și palpitantă pentru fanii seriei. Jucătorii vor trebui să-și păstreze inteligența și resursele pentru a supraviețui în această lume brutală, plină de amenințări necunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *