Știri

The Tower on the Borderland: o întoarcere la emoțiile jocurilor de groază clasice

Dezvoltatorul solo belgian DascuMaru anunță cu entuziasm lansarea viitoare a jocului său de groază de inspirație retro, „The Tower on the Borderland”. Acest joc atmosferic vă va teleporta înapoi în zilele de glorie ale PSX-ului și va fi disponibil pe Steam începând cu luna viitoare!

„The Tower on the Borderland” vă va provoca să explorați, să supraviețuiți și să scăpați dintr-un turn misterios, locuit de ghouls și monștri. Călătoria dvs. în acest turn începe pe 20 mai pe Steam, iar prețul de pornire va fi de 15,99 USD / 15,99 EUR / 13,49 GBP, cu o reducere de lansare de 10% pentru o perioadă limitată.

Reînviați emoțiile jocurilor de groază clasice cu „The Tower on the Borderland”, un joc atmosferic care aduce un omagiu zilelor de glorie nostalgice ale PlayStation-ului original. Inspirat din clasici îndrăgiți, această aventură ciudată vă invită să vă aventurați într-un labirint falnic, plin de niveluri prevestitoare.

Jucătorii vor trebui să-și înfrunte temerile singuri, cu doar vocile batjocoritoare ale foștilor lor colegi de echipă demonici oferind o scăpare din tăcere prin intermediul unui radiou trosnitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *