Știri

The Thing Remastered: regizorul original discută despre îmbunătățiri, modul clasic și multe altele

Fanii survival horror se pot bucura! Nightdive Studios, cunoscuți pentru remake-urile și remasterizările lor apreciate, aduc un nou titlu palpitant: The Thing Remastered. Bazat pe jocul din 2002 cu același nume, această remasterizare promite să ofere o experiență modernă a shooter-ului clasic.

Primul episod din seria Deep Dive de la Nightdive prezintă o discuție fascinantă între producătorul video Locke Vincent și regizorul original al jocului, Mark Atkinson. Atkinson oferă o perspectivă unică asupra procesului de dezvoltare, a provocărilor întâmpinate și a diferențelor dintre remake-uri și remasterizări.

Unul dintre aspectele importante ale remasterizării este concentrarea pe îmbunătățirile calității vieții. Atkinson recunoaște anumite probleme din jocul original cu care echipa nu a fost mulțumită și promite că acestea vor fi remediate. De exemplu, zonele în care jucătorii puteau rămâne blocați fără muniție vor fi ajustate pentru a oferi o experiență mai echilibrată.

Deși nu va exista un mod “Story” dedicat, Atkinson confirmă că vor fi implementate “dificultăți scalabile”. Această opțiune va permite jucătorilor să personalizeze experiența în funcție de preferințele lor, oferind o provocare mai mare celor care o doresc.

Unul dintre aspectele cele mai așteptate ale remasterizării este îmbunătățirea graficii. Imaginile prezentate până acum arată o reînnoire semnificativă, menținând în același timp atmosfera și estetica jocului original. Atkinson promite că remasterizarea va oferi o experiență de joc “la fel de bună sau mai bună” decât originalul.

O întrebare frecventă a fanilor este dacă va exista o opțiune de a reveni la versiunea originală a jocului. Deși Atkinson nu a confirmat definitiv o astfel de funcție, a sugerat că posibilitatea este încă analizată.

The Thing: Remastered este programat pentru lansare la sfârșitul acestui an, cu o disponibilitate pe o gamă largă de platforme: Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. Fanii survival horror care așteaptă cu nerăbdare o reimaginare modernă a unuia dintre cele mai apreciate titluri din gen ar trebui să țină cu ochiul pe această remasterizare promițătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *