Știri

The Thing: Remastered anunțat pentru PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch

Nightdive Studios a dezvăluit The Thing: Remastered, o versiune modernizată a clasicului joc de acțiune-horror din 2002. Lansarea este programată pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch mai târziu în acest an. Trailerul anunțului poate fi văzut mai jos.

Folosind motorul KEX al Nightdive Studios, The Thing: Remastered va oferi o experiență îmbunătățită pe platforme moderne, inclusiv rezoluții mai mari și rate de cadre mai ridicate. Jocul va fi capabil să ruleze la rezoluții de până la 4K și la o rată de cadre de 120 de cadre pe secundă.

Pe lângă îmbunătățirile vizuale, inclusiv modele de personaje, texturi și animații, The Thing: Remastered va prezenta, de asemenea, tehnici mai moderne de randare 3D pentru iluminare și efecte atmosferice.

Inspirat de filmul clasic din 1982, The Thing: Remastered are loc pe o bază în tundra arctică înghețată. Jucătorii vor prelua rolul căpitanului JF Blake, care investighează evenimentele misterioase care au avut loc în filmul original.

Fanii seriei și ai filmului original pot aștepta cu nerăbdare să redescopere atmosfera tensionată și horrorul psihologic din The Thing: Remastered, care promite să ofere o experiență actualizată și captivantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *