Lansări

The Rogue Prince of Persia se lansează pe 27 mai în Early Access

Evil Empire a anunțat că jocul rogue-lite de acțiune cu defilare laterală, intitulat The Rogue Prince of Persia, va fi lansat în Early Access pe 27 mai. Acesta va fi disponibil pentru achiziționare pe PC prin intermediul platformei Steam, iar prețul de vânzare cu amănuntul va fi de 19,99 USD. De asemenea, se confirmă că artistul ASADI a compus coloana sonoră și tema principală a jocului.

După o amânare anterioară pentru a face loc pentru jocul Hades 2, Evil Empire a stabilit data de lansare pentru The Rogue Prince of Persia. Un nou trailer de joc a fost lansat pentru a marca această anunțare, oferind o privire asupra gameplay-ului captivant și a coloanei sonore impresionante create de ASADI.

Inspirat din seria Ubisoft, dar cu o poveste complet nouă, jocul îi plasează pe jucători în rolul Prințului titular, care se confruntă cu o armată hun invadatoare. Cu abilitatea de a se întoarce în timp și de a explora diferite linii temporale, Prințul trebuie să folosească o varietate de arme și medalioane cu trăsături unice pentru a-și înfrunta inamicii.

Navigarea cu succes prin diverse medii și evitarea capcanelor sunt esențiale pentru progresul în joc, iar The Rogue Prince of Persia promite o experiență captivantă și plină de acțiune. Cu lansarea sa iminentă în Early Access, fanii seriei și ai jocurilor rogue-lite au multe motive de anticipație.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre The Rogue Prince of Persia înainte de lansarea sa oficială în acces anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *