Trailere

The Precinct primește un nou trailer care prezintă o zi din viața unui polițist din Averno City

Editorul Kwalee și dezvoltatorul Fallen Tree Games au lansat un nou trailer pentru viitorul titlu The Precinct. Trailerul, pe care îl puteți viziona mai jos, oferă o privire substanțială asupra jocului, dezvăluind detalii fascinante despre mecanismele de joc și atmosfera acestuia.

Narat de directorul artistic Lewis Boadle, trailerul ne introduce în viața unui polițist din Averno City. Boadle explică diferitele mecanisme de joc centrate pe activitățile polițienești, cum ar fi modul în care funcționează patrulele și gestionarea infracțiunilor.

The Precinct îmbină un joc bazat pe procedurile poliției cu o lume deschisă. Jocul promite să ofere infracțiuni generate procedural, care vor varia semnificativ în ceea ce privește gravitatea. De la încălcări minore ale parcării până la crime intense, cum ar fi schimburile de focuri și războaiele între bande, jucătorii vor avea parte de o experiență diversificată și dinamică.

Descris de studio ca o scrisoare de dragoste către filmele polițiste clasice, The Precinct este plasat într-un cadru noir al anilor 1980, aducând o estetică nostalgică și captivantă.

Anunțat inițial anul trecut, The Precinct vine pe PC, PS5 și Xbox Series X/S și este programat pentru lansare în 2024. Așteptările sunt mari, iar trailerul recent lansat nu face decât să sporească entuziasmul pentru acest joc promițător.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *