Lansări

The Planet Crafter va fi disponibil pe PC pe 10 aprilie 2024: o aventură spațială captivantă întrețesută cu creație și explorare

Miju Games, un studio francez independent de dezvoltare de jocuri video, anunță cu entuziasm data oficială de lansare a The Planet Crafter pe PC. Această aventură spațială, extrem de anticipată, care combină creația și explorarea, va fi disponibilă în versiunea sa completă pe Steam începând cu data de 10 aprilie 2024. Jocul a strâns deja un impresionant număr de peste 750.000 de liste de dorințe și a primit peste 25.000 de recenzii pozitive de la utilizatorii STEAM.

The Planet Crafter, aflat deja în acces anticipat pe Steam începând cu martie 2022, a fost dezvoltat de Miju Games și promite o experiență captivantă într-un univers interstelar. În acest joc de creație 3D în lume deschisă la persoana întâi, jucătorii se confruntă cu provocarea monumentală de a terraforma o planetă ostilă pentru a o face locuibilă pentru oameni.

Cu o dată oficială de lansare stabilită, Miju Games dezvăluie că actualizarea de lansare a jocului va aduce un nou mod multiplayer pentru până la 8 jucători, mai multe biomi noi și o varietate de specii de animale. Aceste adiții vor îmbogăți experiența de joc și vor oferi noi posibilități și provocări pentru jucători.

The Planet Crafter introduce un sistem de joc complex și inovator în care acțiunile jucătorilor influențează direct transformarea lumii în care trăiesc. Prin dezvoltarea de echipamente tehnologice și optimizarea resurselor, jucătorii pot observa rezultatele intervențiilor lor și pot contribui la creșterea indicelui de terraformare, dezvăluind misterele planetei și aducând viață acestui pământ arid.

Jocul oferă o experiență de imersiune completă și diversă, cu peste 30 de biomi de descoperit, o poveste cu mai multe arcuri narative și diferite niveluri de dificultate. În plus, introducerea unui mod multiplayer cooperativ nou oferă jucătorilor posibilitatea de a colabora pentru a atinge un obiectiv comun.

Pentru a marca lansarea, jocul va fi disponibil la un preț special de 23,99 USD în perioada 10-17 aprilie 2024, beneficiind de o reducere de 30%. De asemenea, pentru a sărbători evenimentul, The Planet Crafter va colabora cu Lightyear Frontier pentru a oferi o reducere suplimentară de 10% pentru achiziționarea combinată a ambelor jocuri prin oferta „Outer Space Homestead Bundle”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *