Trailere

The Outlast Trials primește o actualizare de groază

În anticiparea Halloween-ului, fanii jocului de groază în cooperare The Outlast Trials pot aștepta cu nerăbdare o nouă actualizare majoră, programată pentru lansare pe 26 octombrie, dezvăluită cu entuziasm de dezvoltatorul Red Barrels. Această actualizare aduce o gamă largă de conținut proaspăt, împreună cu un trailer incitant, pe care îl puteți verifica mai jos.

Una dintre cele mai importante adăugiri este Programul 4: Tribunalul, un nou proces ce promite să intensifice suspansul. Dar asta nu e tot. Actualizarea mai aduce cu sine programe săptămânale noi, mai multe MK-Challenges și un eveniment special de Halloween denumit Program Geister, care va fi disponibil pentru o perioadă limitată. Cu siguranță, jucătorii se pot aștepta la surprize înfricoșătoare.

Noua actualizare nu se oprește aici. Aceasta va completa jocul cu elemente precum noi Amperi, Variatoare, Rețete, Cosmetice, Articole pentru celule și un minijoc nou pentru Camera de somn. Red Barrels dorește să ofere o experiență din ce în ce mai captivantă și variată jucătorilor săi.

Pe lângă adăugarea conținutului nou, actualizarea va aduce și îmbunătățiri semnificative pentru gameplay. Procesul de selecție de încercare pentru grup va fi optimizat, iar jucătorii solo vor avea parte de o experiență îmbunătățită. De asemenea, inteligența artificială a inamicilor va fi îmbunătățită în scenariile marginale, intensificând astfel provocările.

The Outlast Trials este disponibil în prezent în calitate de Early Access pe platforma PC și a fost lansat în luna mai. Acest titlu de groază cooperativă s-a bucurat de un succes moderat pentru Red Barrels, reușind să vândă peste 500.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, ceea ce dovedește apetitul jucătorilor pentru experiențele înfricoșătoare. Cu această actualizare captivantă, fanii pot anticipa cu nerăbdare să se confrunte cu mai multe orori pe 26 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *