Știri

The Outer Worlds sărbătorește 5 milioane de jucători

Obsidian Entertainment a anunțat că jocul său de rol SF, “The Outer Worlds”, a atins un impresionant număr de 5 milioane de jucători de la lansare. Acest joc captivant a fost lansat în octombrie 2019 pentru Xbox One, PS4 și PC, înainte de a ajunge pe Nintendo Switch în iunie 2020. În curând, va fi disponibil și pentru Xbox Series X/S și PS5 cu ediția Spacer’s Choice Edition în martie 2023.

Desfășurat în sistemul Halcyon, jocul vă pune în pielea străinului, un locuitor al navei colonie Hope, care a dispărut misterios. Într-o lume dominată de diferite megacorporații care exploatează resursele sistemului, vă veți lupta pentru supraviețuire și veți încerca să treziți locuitorii navei Hope din criosomn. Pe parcursul aventurii, aveți opțiunea de a alege între a vă alătura Consiliului reprezentând megacorporațiile sau de a lupta împotriva lor. Decizia este a voastră, iar “The Outer Worlds” oferă o varietate de abilități, arme și stiluri de joc pentru a vă potrivi preferințelor.

Pentru fanii acestui univers captivant, vestea bună este că o continuare, “The Outer Worlds 2”, este în dezvoltare pentru Xbox Series X/S și PC. Cu toate acestea, lansarea pentru PS5 încă nu a fost confirmată. Pentru mai multe detalii despre acest joc remarcabil, vă invităm să consultați recenzia noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *