Trailere

The Last of Us Part 2 va primi un documentar “Making of”

Dezvoltatorul Naughty Dog a anunțat un nou documentar care explorează dezvoltarea jocului The Last of Us Part 2. Intitulat “Grounded 2: Making The Last of Us Part 2”, acest documentar acționează ca o continuare a producției originale “Grounded”, lansată în 2014, care a detaliat dezvoltarea primului joc The Last of Us.

Anunțul documentarului a fost însoțit de un trailer de 2 minute care oferă o privire în culise asupra procesului de creare al The Last of Us Part 2, inclusiv captarea mișcării, scrierea scenariului și provocările cu care s-a confruntat studioul Naughty Dog din cauza pandemiei de COVID-19.

Momentan, nu a fost anunțată o dată de lansare pentru “Grounded 2: Making The Last of Us Part 2”.

The Last of Us Part 2 Remastered este programat să fie lansat pe PS5 pe 19 ianuarie. Această versiune remasterizată va aduce o serie de caracteristici noi, inclusiv timpi de încărcare îmbunătățiți, niveluri adiționale, comentarii ale dezvoltatorilor cu distribuția principală și dezvoltatorii, precum și un nou mod “Guitar Free Play”.

Modul “Guitar Free Play” permite jucătorilor să aleagă diferite personaje pentru a cânta la instrumentele din joc, inclusiv Joel și chiar compozitorul seriei, Gustavo Santaolalla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *