Trailere

The Last Faith va fi lansat pe 15 noiembrie

The Last Faith, un joc Metroidvania Soulslike cu tematică gotică 2D dezvoltat de Kumi Souls Games, va fi lansat pe 15 noiembrie. Acest titlu promițător va fi disponibil atât pentru console, cât și pentru PC.

Cu o estetică gotică ce aduce aminte de titluri precum Bloodborne și Castlevania, The Last Faith a fost unul dintre jocurile așteptate cu nerăbdare încă de la anunțul său din anul precedent. Deși inițial programat pentru lansare în luna august, dezvoltatorii au amânat-o până în noiembrie pentru a se asigura că jocul este pregătit pentru debut.

Noul trailer pentru joc oferă o privire intrigantă asupra lumii sale gotice și asupra gameplay-ului. Grafica pixel art este impresionantă, iar luptele din joc sunt prezentate într-un mod spectaculos, evidențiind o varietate de arme, inclusiv biciuri, săbii, pistoale și abilități elementare.

The Last Faith va fi lansat pe mai multe platforme, inclusiv PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Cu o dată de lansare fixată pe 15 noiembrie, fanii genului Metroidvania și ai jocurilor cu tematică gotică au multe de așteptat în această toamnă.

Dacă ești un iubitor al acestui gen sau pur și simplu ești în căutarea unei experiențe noi și misterioase în lumea jocurilor video, The Last Faith pare să fie o alegere intrigantă.