Trailere

The Last Faith: un Metroidvania Gothic Soulslike, disponibil acum pe PC și console

Playstack și Kumi Souls au lansat cu entuziasm „The Last Faith”, un Metroidvania Soulslike cu tematică gotică, disponibil acum pe PC, PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S și Xbox One la prețul de 27,99 USD. Jocul, amplu anticipat și așteptat, oferă o experiență captivantă și brutală, amestecând lupta intensă a genului Soulslike cu explorarea detaliată a aventurilor Metroidvania.

„The Last Faith” se remarcă prin lupte fără milă și variate, oferind jucătorilor o gamă extinsă de execuții personalizate. Cu un arsenal impresionant, care include arme corp la corp, vrăji arcane și arme de foc, jucătorii își pot defini propriul stil în timp ce navighează prin medii bogate și gotice.

Povestea complexă a lui Mythringal își așteaptă dezvăluirea în timp ce jucătorii explorează locuri întunecate și fascinante, descoperind istoria fragmentată și confruntându-se cu dușmani însetați de sânge. Un dans macabru cu șefi brutalizați, conversații cu locuitorii misterioși și descoperirea de noi abilități pentru a extinde înțelegerea lumii fac parte din experiența captivantă.

„The Last Faith” oferă o călătorie între gloanțe, fulgere și viscere, plină de lupte intense care vor testa abilitățile chiar și ale celor mai experimentați jucători de tip Souls. Jucătorii pot traversa medii desenate manual, de la păduri întunecate la vârfurile reci ale munților, deblocând abilități care redefinește zonele explorate anterior.

Disponibil în format digital la nivel mondial, „The Last Faith” promite o aventură gotică și viscerală pentru toți iubitorii de Metroidvania și Soulslike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *