Trailere

The Lamplighters League and the Tower at the End of the World este acum disponibil pentru PC și Xbox Series X|S

Paradox Interactive și Harebrained Schemes au adus astăzi în atenția jucătorilor “The Lamplighters League” și “Turnul de la Sfârșitul Lumii,” un joc de strategie tactică pe rând disponibil atât pentru PC, cât și pentru Xbox Series X|S. Aceste titluri promit o experiență captivantă, cu recrutarea unei echipe de ticăloși și asumarea unor riscuri considerabile pentru recompense pe măsură.

Jucătorii pot achiziționa jocul de bază la un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 49,99 USD / 41,99 GBP / 49,99 EUR sau pot opta pentru ediția Deluxe, care include un agent de recrutare exclusiv. Aceste versiuni sunt disponibile pe Steam, Epic, Xbox, și Microsoft Store. De asemenea, jocul poate fi jucat prin Xbox Game Pass.

Harebrained Schemes, cunoscuți pentru trilogia “Shadowrun” și “BATTLETECH,” au adus viață un nou titlu, “The Lamplighters League,” plasat în anii 1930 alternativi. Aici, jucătorii își pot crea liste de agenți dintr-o gamă variată de ticăloși, de la luptători de bănci până la asasini care controlează mințile, cu scopul de a zădărnici planurile de dominare ale Curții Banished. Misiunile cu miză mare pot fi abordate cu o echipă de până la patru agenți, ceea ce aduce recompense și progres în poveste.

Între misiuni, agenții pot efectua Expediții pentru a aduna informații, a găsi aliați noi și a se asigura de potențiali clienți pentru furturile critice ale campaniei. Aceste alegeri afectează modul în care jucătorii își stabilesc strategiile pentru fiecare scenariu pe care îl întâlnesc.

Curtea Banished dispune de mai multe resurse, personal și arme decât echipa de ticăloși a jucătorului, iar nivelul de dificultate se adaptează dinamic în funcție de acțiunile jucătorilor, crescând numărul de inamici și sporind rezistența acestora. Coloana sonoră captivantă, compusă de Jon Everist, contribuie la atmosfera retro a jocului și sporește intensitatea fiecărei misiuni.

Chris Rogers, Director de Joc la Harebrained Schemes, a declarat: “Liga Lamplighters este un joc special pentru Harebrained Schemes. Aventura în anii 1930 alternativi se simte confortabil, accesibil și proaspăt, iar jucătorii vor avea ore și ore de distracție rejucând jocul folosindu-i în diferite combinații.”

Caracteristici cheie ale “Lamplighters League” includ:

Recrutarea celor mai buni dintre cei mai răi, aducând unicitate în luptă.
Abordarea individuală a fiecărui agent în luptă cu mișcări distinctive.
Explorarea unor locații variate, cu hărți dinamice ce schimbă modul de desfășurare a misiunilor.
Pentru mai multe informații despre “The Lamplighters League,” vizitați site-ul oficial, canalul de YouTube și comunitatea Discord.

1 Comment

Comments are closed.