Știri

The Invincible primește noi opțiuni de cameră pentru călătorii cu rover și FOV mai larg în cea mai recentă actualizare

Dezvoltatorul Starward Industries a lansat o actualizare majoră pentru jocul lor de aventură narativă, The Invincible, sub numele de “Actualizarea Voyager”. Această actualizare aduce numeroase îmbunătățiri și adăugiri, oferind jucătorilor o experiență îmbunătățită pe planeta Regis III.

Una dintre caracteristicile-cheie ale acestei actualizări este introducerea de vizualizări dinamice ale camerei atunci când jucătorii călătoresc cu roverul. Această opțiune permite comutarea între perspectiva la persoana întâi și la persoana a treia, oferind mai multă flexibilitate în explorarea peisajului planetar.

Pe lângă aceasta, actualizarea aduce și îmbunătățiri ale vitezei de mișcare și sprint în anumite locații de pe Regis III, alături de noi slide-uri Story, care vor îmbogăți experiența de joc. De asemenea, a fost introdusă o caracteristică experimentală care le permite jucătorilor să lărgească câmpul vizual al jocului, o opțiune disponibilă în meniul de accesibilitate.

În plus, actualizarea Voyager include mai multe îmbunătățiri și ajustări, cum ar fi intrarea în joc pentru a lansa direct benzi desenate, opțiunea de dezactivare a interacțiunilor automate și remedieri pentru erori legate de mișcarea camerei și modul de inspectare al diapozitivelor.

The Invincible, lansat inițial pe PC, PS5 și Xbox Series X/S în noiembrie 2023, îi plasează pe jucători în pielea astrobiologului Yasna, care explorează planeta Regis III în căutarea colegilor de echipaj și a misterelor acesteia.

Această actualizare aduce o serie de îmbunătățiri și noutăți care vor îmbogăți experiența jucătorilor în universul captivant al The Invincible.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *