Trailere

The Hexadome: Aristeia Showdown – trailerul a fost dezvăluit

Blindspot Games, un studio independent fondat de veterani în dezvoltarea de titluri multiplayer tactice online, a dezvăluit astăzi trailerul oficial al gameplay-ului pentru viitorul său joc de strategie pe rând: The Hexadome: Aristeia Showdown. Acest spectacol tactic de acțiune profund 1v1, care îmbină elemente din XCOM, Overwatch și Blood Bowl, va permite jucătorilor să conducă o echipă de patru campioni cu abilități și sinergii unice.

În plus, Blindspot Games a anunțat că primul test beta închis al lui Hexadome va avea loc în perioada 4-9 aprilie pe Steam, ca parte a TurnBasedThursdayFest, o sărbătoare a jocurilor pe rând. Jucătorii se pot înscrie pentru versiunea beta pe pagina Steam a jocului sub „Alăturați-vă Hexadome: Playtest”.

Hexadome se inspiră din universul brutal al spectacolului sportiv Aristeia, în care gladiatori SF se luptă cu arme reale pentru a câștiga dragostea fanilor și a deveni victorios. Jucătorii vor putea alege campionii lor și să lupte în meciuri pe rând, 1v1, într-un spectacol strategic captivant.

Caracteristicile cheie ale jocului includ tactici pe turnuri PvP, adunarea unei echipe de campioni dintr-o listă variată de personaje cu abilități unice, captivarea mulțimii prin oferirea unui spectacol brutal și manipularea RNG-ului pentru a-ți îmbunătăți șansele de victorie.

Jucătorii sunt invitați să se înscrie pe lista de dorințe a jocului și să se înscrie pentru versiunea beta închisă, care va avea loc în perioada 4-9 aprilie pe Steam. Pentru mai multe informații și pentru a rămâne la curent cu ultimele știri, vizitați site-ul oficial al Blindspot Games sau alăturați-vă Discord-ului oficial.

The Hexadome este programat să intre în Steam Early Access în această vară, oferind jucătorilor oportunitatea de a experimenta acest joc captivant înainte de lansarea oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *