Lansări

The Godfeather: o aventură mafiotă cu porumbei sosește pe Nintendo Switch și iOS pe 15 august

Pregătiți-vă să vă scufundați în lumea interlopă a porumbeilor, unde mafia zboară și caca este arma principală! The Godfeather: A Mafia Pigeon Saga își extinde teritoriul pe platforme mobile, sosind pe Nintendo Switch și dispozitive iOS pe 15 august 2024.

Dezvoltat de Hojo Studio, The Godfeather este un roguelike plin de acțiune care te pune în pielea unui porumbel mafiot aspirant. Misiunea ta? Să recuperezi “vechiul cartier” de la dușmani umani și aviari, folosind cele mai neconvenționale arme: caca de porumbel!

Explorează niveluri generate procedural în trei medii expansive, confruntă-te cu șefi formidabili, personalizează-ți porumbelul cu diverse cosmetice și deblochează upgrade-uri puternice pentru a deveni cel mai temut mafiot din cer!

The Godfeather a primit laude la aparițiile sale la PAX și SXSW Sydney, fiind descris ca “un concurent serios pentru tronul Cult of the Lamb”. Cu umorul său irezistibil, gameplay-ul captivant și povestea captivantă a lumii interlope a porumbeilor, The Godfeather este o aventură perfectă pentru cei mici și mari deopotrivă.

Caracteristici cheie:
Acțiune roguelike frenetică: Luptă-te, zboară și strecoară-te prin niveluri generate procedural, pline de dușmani și pericole.
Poveste captivantă a mafiei porumbeilor: Urcă în ierarhia organizației criminale și recunoaște-ți teritoriul ca șef suprem.
Lupta cu caca: Folosește cea mai neașteptată armă din arsenalul tău – caca de porumbel!
Personalizare avansată: Deblochează upgrade-uri și cosmetice pentru a-ți personaliza porumbelul și a-i crește puterea.
Lume vastă de explorat: Descoperă trei medii expansive, pline de secrete și provocări.
Disponibil global: Joacă în engleză, franceză, germană, spaniolă, japoneză, portugheză braziliană, chineză simplificată și italiană.

Pregătește-te să te alături mafiei porumbeilor și să cucerești cerul în The Godfeather: A Mafia Pigeon Saga, care sosește pe Nintendo Switch și iOS pe 15 august 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *