Lansări

The Gap – un thriller psihologic futurist a fost lansat pe Nintendo Switch

Disponibil acum pe Nintendo Switch, “The Gap” îi invită pe jucători să exploreze adâncurile psihicului uman, plimbându-se printre amintiri, emoții și intrigi corporative. Povestea se concentrează pe Joshua Hayes, un neuroștiințific dedicat ale cărui vieți se schimbă dramatic atunci când familia sa este afectată de o tulburare genetică rară.

Într-o căutare disperată pentru un remediu, Joshua se trezește implicat într-un program experimental condus de misteriosul gigant biotehnologic, Neuraxis. Jucătorii sunt invitați să exploreze amintirile lui Joshua, descoperind atât momente de bucurie cât și de suferință, în timp ce se confruntă cu provocări și misterul corporației Neuraxis.

“Gap” a fost lăudat pentru povestea sa captivantă, grafica impresionantă și temele provocatoare care stârnesc imaginația. Lansarea de astăzi marchează debutul titlului pe Nintendo Switch, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta această experiență fascinantă chiar în palmele lor.

În plus, pentru o perioadă limitată până pe 10 aprilie, jucătorii pot achiziționa “The Gap” cu o reducere de 10%, astfel că nu există un moment mai bun pentru a intra în această călătorie captivantă prin mintea umană!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *