Trailere

The Forever Winter primește un nou trailer în care prezintă jocul tactic și sistemul de progres

Dezvoltatorul Fun Dog Studios a lansat un nou trailer pentru shooter-ul de looter bazat pe echipe, The Forever Winter, evidențiind gameplay-ul său tactic și sistemele complexe de progres.

Trailerul adâncește privirea în sistemul de scenarii PvPvE al jocului, în care facțiunile NPC sunt direcționate să urmărească obiective proprii, creând o dinamică competitivă și cooperativă în timp real cu jucătorii.

În plus față de acțiunea intensă, trailerul dezvăluie sistemele de progres ale jocului, permitând jucătorilor să-și personalizeze și să-și adapteze stilul de joc în funcție de preferințele lor.

The Forever Winter plasează jucătorii în rolul supraviețuitorilor care luptă pentru resurse împotriva facțiunilor rivale din Europa și Eurasia. Într-un mediu post-apocaliptic, ei vor explora și vor lupta pentru a asigura supraviețuirea comunității lor.

Dezvoltat de veterani din industrie, inclusiv membri ai echipelor de creație ale unor titluri precum DOOM Eternal, Horizon Zero Dawn și Killzone, The Forever Winter este programat inițial pentru lansare exclusiv pe PC, cu planuri de expansiune pe console în funcție de succesul inițial al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *