Știri

The First Descendant se lansează pe 2 iulie

The First Descendant, jocul de împușcături RPG de acțiune la persoana a treia dezvoltat de Nexon, va fi lansat pe 2 iulie. După mai mulți ani de spectacole impresionante și teste de joc închise, Nexon a dezvăluit oficial data lansării într-un nou trailer prezentat la Summer Game Fest 2024.

Jocul va fi disponibil gratuit pe PlayStation, Xbox și PC, oferind jucătorilor acces la o lume vastă și captivantă, plină de acțiune intensă și personaje memorabile. Trailerul recent lansat oferă o privire detaliată asupra poveștii și lumii jocului, dezvăluind mai multe despre universul fascinant al The First Descendant.

The First Descendant va fi disponibil pe PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One și PC, iar versiunea pentru PC va beneficia de suport pentru DLSS 3, asigurând o experiență grafică superioară.

Cu o comunitate în creștere și o așteptare entuziastă, lansarea The First Descendant promite să fie un eveniment major în lumea jocurilor de acțiune RPG. Asigurați-vă că verificați trailerul de mai jos pentru o privire detaliată asupra a ceea ce vă așteaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *