Știri

The Finals devine un hit pe Steam în versiunea beta deschisă

The Finals, un joc shooter competitiv extrem de distructibil dezvoltat de foști creatori Battlefield, este pe cale să devină un FPS de referință în 2024, chiar înainte de lansarea sa oficială. În prezent, se află într-o versiune beta deschisă care a câștigat rapid popularitatea pe Steam.

Atrăgând sute de mii de jucători, The Finals a urcat rapid în topul celor mai populare jocuri de pe lista de dorințe de la Steam. A depășit titluri așteptate precum Manor Lords, Hades 2, Ark 2 și Hollow Knight: Silksong. Această creștere bruscă în popularitate arată că există un apetit semnificativ pentru jocuri de tip shooter.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă The Finals va putea menține interesul jucătorilor pe termen lung după lansarea oficială. Jocul se bazează pe mecanici distructive, mișcare bazată pe abilități și hărți maleabile, dar întrebarea este dacă va avea suficientă adâncime pentru a menține jucătorii implicați pe termen lung.

În plus, dezvoltatorul, Embark Studios, trebuie să rezolve probleme precum instabilitatea serverului în versiunea beta deschisă. Cu toate acestea, cu susținere continuă și posibile adiții de conținut, The Finals ar putea să rămână un nume important în lumea jocurilor de tip FPS.

În prezent, nu există o dată oficială de lansare, dar se așteaptă ca jocul să fie lansat în 2024. Cu o creștere atât de rapidă în popularitate, The Finals are șansa de a deveni un nume important în lumea jocurilor de tip shooter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *