Lansări

The Expanse: A Telltale Series va fi lansat pe Steam pe 20 noiembrie

Jocul de aventură narativă SF, The Expanse: A Telltale Series, a primit o dată oficială de lansare pe platforma Steam. Aceasta va fi disponibilă începând cu data de 20 noiembrie, la doar câteva luni după ce primul episod a fost lansat pe Epic Games Store.

Inspirat de seria SF, această aventură episodică se concentrează pe Camina Drummer de pe Artemis, care explorează Centura în căutarea oportunităților de colectare de resurse. Jucătorii vor avea oportunitatea de a explora epave în setările Zero-G, de a se aventura în spațiul cosmic și de a interacționa cu membrii echipajului lor, luând decizii care pot influența cursul poveștii.

Universul din The Expanse este cunoscut pentru brutalitatea sa, astfel încât alegerile făcute de jucători pot avea consecințe serioase. Jocul are cinci episoade, iar un episod bonus intitulat “Arhanghelul” se concentrează pe Chrisjen Avasarala, care se confruntă cu dileme diplomatice și conflicte interioare în fața unei amenințări iminente și a unui vot crucial în cadrul ONU.

Pentru cei interesați, The Expanse: A Telltale Series va fi disponibil pe Steam, dar și pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC prin intermediul Epic Games Store. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii la lansarea sa pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *