Știri

The Enjenir, un joc de construcții bazat pe fizică, se lansează în early access pe 18 decembrie

În lumea jocurilor video, constructorii și iubitorii de puzzle-uri vor avea parte de o provocare inedită odată cu lansarea lui The Enjenir în Early Access pe 18 decembrie. Creat de doi ingineri civili, jocul aduce o abordare inovatoare la construirea bazată pe fizică și rezolvarea de probleme într-un mediu sandbox nelimitat.

The Enjenir invită constructorii de toate nivelurile de îndemânare să exploreze un univers plin de posibilități, unde construcțiile lor pot deveni realitate. Lansat după un debut demonstrativ reușit în timpul Steam Next Fest, jocul va oferi o gamă diversificată de funcții în cadrul Early Access, inclusiv un mod creativ nelimitat sandbox, nivele și misiuni suplimentare, precum și actualizări continue pentru îmbunătățirea calității experienței de joc.

Cu un accent deosebit pe fizica realistă, The Enjenir aduce o perspectivă unică asupra construcției în jocuri video. Fiecare material structural simulează fizica cu acuratețe, iar personajul, controlat prin fizică, adaugă un element amuzant și neașteptat. Jucătorii vor fi provocați să-și pună la încercare imaginația și abilitățile de rezolvare a problemelor în timp ce îi ghidează pe ingenioșii ingineri medievali printr-o serie de misiuni.

Caracteristici principale:

Fizica Realistă: Jocul este 100% bazat pe fizică, de la materialele de construcție până la controlul personajului ragdoll. Realismul fizic adaugă un nivel suplimentar de provocare și amuzament.

Posibilități Infinite: Fiecare misiune poate fi rezolvată într-un mod unic, oferind jucătorilor o libertate creativă nelimitată. Nu există o modalitate “corectă” sau “greșită” de a aborda construcția.

Mod Creativ Nelimitat: Modeul creativ dedicat permite jucătorilor să-și exprime liber imaginația. Construiți castele, vehicule conduse mecanic sau orice altceva vă trece prin minte.

The Enjenir promite momente de amuzament și haz, aducând o abordare prostească și distractivă a fizicii în lumea jocurilor video. Lansarea în Steam Early Access pe 18 decembrie va marca debutul jocului, iar cei interesați pot urmări dezvoltarea acestuia prin listarea pe Steam și alăturarea comunității Discord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *