Trailere

The Division Resurgence Beta se lansează în SUA

Următorul test pentru shooter-ul mobil Ubisoft vine în curând, după un test de succes în Europa și Australia în iunie. Ubisoft a dezvăluit detalii pentru următorul test beta regional pentru The Division: Resurgence, viitorul shooter bazat pe echipe pentru dispozitive mobile.

Următoarea versiune beta va începe pe 16 noiembrie pentru trei regiuni ale lumii. Australia va permite tuturor jucătorilor interesati accesul, în timp ce jucătorii din Statele Unite și Brazilia vor trebui să se înscrie și să speră să fie selectați. Testul beta va rula pe dispozitivele iOS care utilizează versiunea 12.0 sau o versiune ulterioară și pe anumite dispozitive Android.

Beta va include primele opt misiuni ale campaniei principale, misiuni secundare multiple și alte activități. Aceste misiuni pot fi jucate atât solo, cât și în cooperare cu prietenii. De asemenea, beta va oferi un mod PvP numit Conflict și versiunea Resurgence a The Dark Zone, o zonă provocatoare din jocul original Division. Un nou mod Lone Wolf Challenge va testa abilitățile jucătorilor solo.

The Division: Resurgence este un shooter gratuit pentru a treia persoană, programat să fie lansat pe dispozitivele iOS și Android în 2024. Jucătorii din SUA și Brazilia pot înscrie pentru beta începând cu 16 noiembrie pe site-ul oficial al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *