Streameri

The Dead Await sosește pe PC prin Steam pe 15 aprilie 2024

Pregătește-te pentru o aventură terifiantă în apocalipsa zombie, deoarece The Dead Await se lansează pe PC prin Steam pe 15 aprilie 2024. Oferit de Shotx și editorul Freedom Games, acest joc de construcție a pachetelor în lume deschisă promite o experiență captivantă în care supraviețuirea este singura opțiune.

În The Dead Await, omenirea este în pragul prăbușirii, iar lumea a fost cufundată în haos și disperare după o apocalipsă zombie devastatoare. În calitate de lider al unei caravane de supraviețuitori, vei trece prin ruinele civilizației, confruntându-te cu hoarde de zombi și cu alte facțiuni umane care sunt la fel de periculoase.

Jocul combină elementele de construcție a pachetelor cu explorarea lumii deschise și luarea deciziilor strategice. Va trebui să cauți resurse, să recrutezi supraviețuitori și să construiești o fortăreață pentru caravana ta, pentru a rezista atacurilor zombilor și ale altor facțiuni umane.

O parte esențială a supraviețuirii este lupta, iar în The Dead Await vei folosi un sistem sofisticat bazat pe cărți pentru a-ți gestiona echipa și a depăși provocările întâlnite pe parcursul călătoriei tale. Fiecare membru al echipei tale aduce cu sine abilități unice, iar strategia ta va fi crucială în fața acestui peisaj ostil.

Explorează un pustiu bântuitor, plin de ruine întunecate și pericole ascunse. Fiecare locație pe care o întâlnești va fi un test al abilităților tale de supraviețuire, oferind atât provocări cât și oportunități unice.

Ai ceea ce este nevoie pentru a supraviețui în The Dead Await? Descoperă pe cont propriu pe 15 aprilie 2024, când jocul va fi disponibil pe PC prin Steam.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *