Trailere

The Day Before – trailerul cu acces anticipat ridică întrebări

Dezvoltatorul Fntastic și editorul Mytona au lansat un nou trailer pentru “The Day Before”, jocul de supraviețuire cu tematică post-apocaliptică care a fost așteptat de mulți jucători. Cu toate acestea, în timp ce trailerul prezintă mecanica și modul de joc al jocului, el indică și o problemă potențială legată de varietatea de conținut.

“The Day Before” a avut o dezvoltare tumultuoasă, cu întârzieri și dispute privind drepturile de autor, dar versiunea pentru PC este programată să fie lansată în Early Access în decembrie. Noul trailer oferă o privire asupra personalizării armelor, a misiunilor, a conducerii vehiculelor și a explorării unui oraș post-apocaliptic infestat de zombi.

Cu toate acestea, observatorii au remarcat că bucla de joc pare a fi repetitivă și se concentrează în principal pe colectarea de resurse pentru a aproviziona așezarea Woodberry, ceea ce ridică întrebări cu privire la varietatea pe termen lung. Chiar dacă jocul oferă multiple modalități de a parcurge această buclă, toate acestea par să se învârtă în jurul adunării de resurse pentru orașul Woodberry.

“The Day Before” a avut parte de mai multe amânări și probleme în dezvoltare, lăsând unii fani să se îndoiască dacă jocul va fi lansat vreodată. Cu toate acestea, fanii PC au speranța că vor avea acces la joc în Early Access în decembrie.

În ciuda problemelor potențiale evidențiate în trailer, “The Day Before” oferă o serie de caracteristici interesante, inclusiv personalizarea armelor, lupte PvPvE și mecanici de supraviețuire. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va aborda jocul această posibilă problemă de varietate de conținut.

Pe măsură ce se apropie lansarea în Early Access, mai multe detalii despre “The Day Before” ar putea să ofere clarificări cu privire la ceea ce jucătorii pot aștepta de la experiența finală a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *