Trailere

The Dark Pictures Anthology: Little Hope s-a lansat pentru Nintendo Switch

Fanii jocurilor de groază și povestirilor captivante au acum un motiv de bucurie, deoarece The Dark Pictures Anthology: Little Hope este disponibil pentru Nintendo Switch! Bandai Namco Europe și Supermassive Games au făcut acest anunț măreț pentru toți posesorii de Nintendo Switch.

Jocul începe cu patru studenți și profesorul lor aflați într-un autobuz, izolați într-un oraș pierdut după un accident în timpul unei furtuni violente. O ceață misterioasă îi înconjoară în orașul Little Hope, iar viziuni încep să-i bântuie, dezvăluind secrete întunecate din trecutul orașului și din evenimentele îngrozitoare ale Proceselor Vrăjitoarelor din Andover. Pentru a supraviețui și a evada din Little Hope, protagoniștii trebuie să dezlege misterul acestor apariții.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope oferă o experiență captivantă, în care jucătorii pot alege să exploreze povestea singuri, să se alăture unui prieten online sau să se bazeze pe instinctele altor patru prieteni în modul Offline Movie Night. Fiecare decizie pe care o iei are consecințe, iar acestea pot decide soarta personajelor, determinând cine va supraviețui și cine nu.

Acest joc este acum disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC. The Dark Pictures Anthology este cunoscut pentru a oferi experiențe de groază cinematografice independente, aducând constant noutate și teroare în fiecare joc. Fiecare joc din serie este o aventură de sine stătătoare, cu o poveste proprie, decoruri unice și personaje intrigante.

Pentru toți cei care doresc să se lupte cu umbrele trecutului și să rezolve misterul Little Hope, acesta este momentul perfect pentru a intra în acest univers de groază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *